Alerg pentru Elena

5,000 RON
Target
Donații

La editia din acest an a evenimentului Cea mai mare ora de sport powered by Telekom Sport strangem fonduri pentru Elena Bunea, în varsta de 3 ani, care are nevoie urgent de operatie de transplant intestin la Birmingham. Costurile interventiei se ridica la 400,000 £, o suma mare pentru care ajutorul fiecaruia conteaza.

De cand s-a nascut, spitalul inseamna acasa pentru Elena, iar perfuzia este cea care o ajuta zilnic sa ramana in viata. Elena nu s-a jucat niciodata cu alti copii de varsta ei.

Fiecare zi din viata ei se scurge in rezerva de la Spitalul Marie Curie sau pe hol, atat cat îi permite firul perfuziei să se deplaseze.

Daca doriti sa contribuim impreuna la salvarea Elenei, puteti dona in contul Fundatiei Telekom Romania, cod de identificare fiscală – 23642689, cont bancar - RO54INGB0001008182678910, mentionand "donatie pentru Eli" sau aici apasand butonul Doneaza.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundaţia Telekom Romania este o organizaţie non-profit care susţine diferite categorii de persoane aflate în situaţii speciale, cauze sociale, copii diagnosticaţi cu boli grave, tineri talentaţi şi răspunde apelurilor umanitare în cazul calamităţilor naturale.

SUSŢIN PROIECTUL

Alaturi de Elena Bunea

Fundația Telekom Romania își propune să contribuie prin fondurile donate la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face la Birmingham.

Caravana Mişcarea face bine – powered by Telekom Sport şi susţinută de Telekom Romania, are ca scop promovarea miscarii si a unui stil de viata sanataos in randul romanilor inca din 2011. Daca participi la acest eveniment, sustine cauza in care crezi pe Galantom.ro.

6 Donații

Sa reusiti!!