Alaturi de Elena Bunea

În cadrul ediției de anul acesta a festivalului „Cea mai mare oră de sport”, Fundația Telekom România susține financiar o cauză socială.

Astfel, Fundația Telekom Romania își propune să contribuie prin fondurile donate la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face la Birmingham.

Participanții la evenimentele sportive de la Ploiești, Iași și Brașov organizate în cadrul festivalului „Cea mai mare oră de sport” pot contribui, de asemenea, la susținerea acestei cauze sociale.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

In beneficiul: Alaturi de Elena Bunea

Caravana Mişcarea face bine – powered by Telekom Sport şi susţinută de Telekom Romania, are ca scop promovarea miscarii si a unui stil de viata sanataos in randul romanilor inca din 2011.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Alerg pentru Elena

La editia din acest an a evenimentului Cea mai mare ora de sport powered by Telekom Sport strangem fonduri pentru Elena Bunea, în varsta de 3 ani, ca

5,000 RON Target
875 RON Suma