Mircea Brebeanu - Fundația Telekom Romania

Alerg la Maratonul International Brasov powered by Telekom pentru Andrei

105 RON Donatii stranse
21% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru unii dintre noi, viata nu este deloc usoara. Nu inseamna ca ei sunt mai putin norocosi, ci poate ca fiecare incercare in viata are rostul ei, dar nu realizam decat atunci cand ajungem sa pretuim mai mult lucrurile frumoase din jur, sa dam valoare oricarei clipe si sa realizam ca suntem mai puternici atunci cand alte valuri ne asteapta sa le depasim.

De asemenea, in acele momente grele, in care cei aflati in situatii dificile se simt singuri, rolul celor din jur este cel mai important, pentru ca ii pot ajuta sa depaseasca mai usor acele obstacole.

Andrei are 38 de ani si din pacate a avut un accident rutier in anul 2014, in urma caruia a suferit un politraumatism grav la piciorul drept, cu o serie de complicatii medicale. Din cauza evolutiei nefavorabile, anul trecut Andrei a trecut de prima interventie chirurgicala in Italia. Aceasta a fost varianta cea mai ieftina gasita la spitalele din strainatate. In Romania, singura “solutie” oferita a fost “blocarea definitiva a gleznei”, adica inutilizarea piciorului pentru totdeauna.

Operatia de protezare trebuie efectuata anul acesta pentru a evita degradarea ireversibila a gleznei. De aceea, Andrei trebuie sa stranga suma de 17,200 euro, pentru a efectua operatia de montare a unei proteze la piciorul drept, care sa-l ajute sa-si foloseasca piciorul.

El este unul dintre oamenii pentru care viata este o lupta, dar nu este singur. Noi, ECHIPA FUNDATIEI TELEKOM ROMANIA am ales sa luptam alaturi de el si vom alerga la Maratonul International Brasov powered by Telekom Romania pentru a strange fondurile de care Andrei are nevoie pentru aceasta interventie.

Dupa operatia de anul trecut Andrei ne spunea:

“In afara ajutorului financiar din partea Fundatiei si a colegilor, am primit un dar pretios pentru mine, dragostea colegilor oferita prin sustinere si incurajare. Acestea mi-au dat putere sa devin mai optimist si sa depasesc mai usor momentele dificile prin care am trecut. De fiecare data cand imi era greu, imi veneau in minte cuvintele lor si totul devenea mai usor suportabil.”

Daca vrei sa ne sustii in eforturile noastre si sa-i redam impreuna increderea si speranta lui Andrei, poti dona aici si, de ce nu, poate intr-o zi, Andrei va putea veni sa ne incurajeze la evenimente.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Telekom Romania

Fundaţia Telekom Romania este o organizaţie non-profit care susţine diferite categorii de persoane aflate în situaţii speciale, cauze sociale, copii diagnosticaţi cu boli grave, tineri talentaţi şi răspunde apelurilor umanitare în cazul calamităţilor naturale.

Alaturi de Andrei

Andrei are 38 de ani si din pacate a avut un accident rutier in anul 2014, in urma caruia a suferit un politraumatism grav la piciorul drept, cu o serie de complicatii medicale.

2 Donatii

Anonymous

30 RON
16 mai 2017

Anonymous

75 RON
15 mai 2017